Goldwasser Exchange

+32 (0)2 533 22 40
Van maandag tot vrijdag vanaf 08u30 tot 18u

Toegang klant

Maak kennis met ons aanbod op het gebied van beleggingsfondsen

U kent Goldwasser Exchange waarschijnlijk als expert van de obligatiemarkt, maar misschien wist u niet dat het Beursvennootschap eveneens proactief is op de markt van de beleggingsfondsen. Dit is een activiteit die steeds meer in opkomst is, zoals gedemonstreerd wordt door de recente lancering van het boeket FUNDEO.

Bij Goldwasser Exchange hebt u de keuze uit de volgende twee benaderingen om u te plaatsen op de markt van de beleggingsfondsen:

    a) U bent al bekend met deze markt? Dan verzorgt Goldwasser Exchange uw operaties en heeft u toegang tot meer dan 1.600 fondsen die uitgegeven zijn door de grootste beheerders zoals Blackrock, J.P. Morgan Asset Management, Aberdeen Asset Management, Franklin Templeton, TreeTop Asset Management, etc.

Bovendien staat uw commerciële vertegenwoordiger volledig tot uw beschikking om u bij uw ondernemingen te helpen en u de gewenste instrumenten aan te dragen, zoals jaarrapporten, KIID's (document met essentiële beleggersinformatie), Bloomberg-profielen, grafieken, enz.

    b) Uw kennis van de fondsenmarkt is beperkt? Goldwasser Exchange presenteert u het boeket FUNDEO dat bestaat uit vier gemengde fondsen die door onze marktexperts voor u zijn geselecteerd. Wij nodigen u uit om onverwijld kennis te maken met het boeket FUNDEO op de daarvoor bestemde pagina van onze site.

Zou u meer willen weten over onze diensten? Neem contact met ons op via 02/533.22.40 of via info@goldwasserexchange.be.